Λουτσέσκου: «Αυτό κρατάω από τη νίκη»

Το ότι είδε αυτό που περίμενε από την ομάδα του υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου λίγο μετά την ολοκλήρωση της νικητήριας φιλικής αναμέτρησης με την Σαρλερουά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη επί των Βέλγων:

«Αυτό που περίμενα να δω το είδα είμαστε σε προετοιμασία είναι λογικό να μην υπάρχουν οι αντιδράσεις που θέλουμε είμαστε αργοί. Αλλά υπάρχει η θέληση να βελτιωθούμε ως ομάδα ως οργανισμός».

Για την επιλογή των δύο ενδεκάδων:

«Ο λόγος που βάζουμε δυο  ενδεκάδες είναι γιατί θέλουμε οι παίκτες να δημιουργούν σχέσεις και συνεργασίες. Τη δεδομένη στιγμή μας ενδιαφέρει η φυσική μας προετοιμασια όσο πλησιάζουμε στα επίσημα παιχνίδια θέλουμε να είμαστε έτοιμοι».

Για την παρουσία Λούκας Τέιλορ και Νέλσον Ολιβέιρα:

«Ξέραμε τους παίκτες  πριν τους επιλέξουμε οπότε δεν με εκπλήσσει κάτι κρατάμε τη θέληση που δείχνουν. Γενικά έχουμε μια ιδέα για το γκρουπ. Γενικότερα μπορεί για σας αυτά τα φιλικά να έχουν τη σημασία του αποτελέσματος για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα αλλά η δουλειά που γίνεται. Αυτό που κοιτάμε είναι να εφαρμόζονται αυτά που δουλεύουμε».

Για το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που επιθυμεί:

«Μου αρέσει να έχω ένα γκρουπ 15-16 παικτών που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν βασικοί σίγουρα θα υπάρξουν τραυματισμοί κάποιος θα είναι σε κακή κατάσταση αλλά το ιδανικό θα είναι 17-18 παίκτες που λογίζονται ως βασικοί»

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια