Τεστ κομμένο και ραμμένο για να αποτύχει - μόνο καλύτερα μπορεί να τα πάει!

Ναι, για εμένα το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα από αυτά που πας για να δεις τι κάνεις λάθος, και κατόπιν, αν έχεις θέληση και κουράγιο θα πάρεις τα κατάλληλα μέτρα ώστε να διορθώσεις αυτά λάθη. Αυτό έγινε πολύ φανερό εχθές. Ο αντίπαλος μας έφερε στην επιφάνεια πολλές αδυναμίες μας, κυρίως πίσω (κλασικά), αλλά και στην δυσκολία που έχει ο ΠΑΟΚ να αναπτυχθεί, και στις επιθέσεις που χτίζει, αλλά και στις αντεπιθέσεις. 

Κάτι τέτοιο βέβαια ήταν... αναμενόμενο απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο. Μια Αϊντχόβεν ανανεωμένη, και φυσικά πανέτοιμη. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί οι Ολλανδοί την επόμενη εβδομάδα παίζουν για προκριματικά Champions League. Όλα αυτά είναι μια καλή δικαιολογία, μια δικαιολογία που δεν μας κάνει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όμως παράλληλα δεν μπορούμε και να χαλαρώσουμε στην ιδέα πως "Εμείς καλά τα πήγαμε, αλλά ο αντίπαλος είναι γενικά ανώτερος". Όχι, δεν μπορούμε να βασιστούμε σε κάτι τέτοιο, και αυτό επειδή η Αϊντχόβεν δεν ήταν η τελευταία δύσκολη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε φέτος, κάθε άλλο! Έχουμε μπροστά μας προκριματικά για το Κόνφερενς, αλλά φυσικά και το πρωτάθλημα. Θα βρεθούμε απέναντι σε έναν Ολυμπιακό (πόσες μεταγραφές ήδη) τουλάχιστον τέσσερις φορές στην σεζόν.

Βέβαια, το ποδόσφαιρο είναι έντεκα και έντεκα, όλα είναι πιθανά, όμως για να έχεις μια σταθερή καλή εικόνα, πρέπει να αποδεικνύεις μέσα στο γήπεδο ότι αξίζεις την νίκη. Μεταβατικές σεζόν είδαμε, ήρθε η ώρα για έναν ΠΑΟΚ δυνατό και αποφασισμένο.

Όσο αναφορά το χθεσινό παιχνίδι, είδαμε δύο διαφορετικς ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο (προφανώς χωρίς χημεία). Σίγουρα όλοι μας, ανεξαιρέτως, θα είδαμε καλά πράγματα σε παίκτες, όμως σίγουρα κάναμε και το αντίθετο, και ίσως αυτό το κάναμε σε μεγαλύτερο βαθμό. Έτσι δεν κάνουμε πάντα άλλωστε;

Για το τέλος, να πούμε για ακόμη μια φορά πως αυτή ακριβώς είναι η δουλειά των φιλικών. Είναι το Demo της χρονιάς. Θα τα βρούμε όλα στην πορεία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια