Φιλική αναμέτρηση με την τοπική Δόξα για την ομάδα του Γκαρσία

Στην Δράμα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του ΠΑΟΚ Β’, αφού όπως ανακοίνωσε η τοπική Δόξα, θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, την Παρασκευή 30 Ιουλίου.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο η νεοσύστατη ομάδα του ΠΑΟΚ Β’, που θα μετέχει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2, θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από την κατηγορία δεδομένου ότι η Δόξα Δράμας μετέχει και αυτή στον Βόρειο όμιλο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, ο Πάμπλο Γκαρσία θα ηγηθεί του ΠΑΟΚ Β΄ μαζί με το επιτελείο του, έχοντας σηκώσει μανίκια με φόντο τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας αναφέρει:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε για την Παρασκευή 30/7 το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας μας στις 18.30 και θα έχει ανεπίσημο χαρακτήρα (κεκλεισμένων των θυρών), ενώ σύντομα θα γνωστοποιηθούν και άλλα “κλεισμένα” τεστ.

Ο Μάκης Κατσαβάκης και οι συνεργάτες του θα βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και το υπό διαμόρφωση ρόστερ απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα συναντήσει η Δόξα και στη νέα Super League 2, τη στιγμή που σε εξέλιξη ανά γκρουπ είναι οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι παίκτες μας.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 2/8 και ως τις 13 Αυγούστου, οι “Μαυραετοί” θα μεταβούν στη Νάουσα, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια