Η εμφάνιση και η ευστοχία του Καγκάβα

 

«Περιμένω απαντήσεις από τον Καγκάβα έχω κάνει μια κουβέντα μαζί του για το τι ζητάμε. Η κουβέντα έγινε πριν την προετοιμασία. Περιμένω με την εμπειρία του πράγματα, ήταν λογικό να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής», ήταν τα λόγια του Ράζβαν Λουτσέσκου όταν ρωτήθηκε για τον Ιάπωνα ποδοσφαιριστή πριν από μια εβδομάδα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Αϊντχόφεν αγωνιζόμενος ως 10ρι στο 4-2-3-1 του Λουτσέσκου. Οι απόψεις διίστανται για την εμφάνιση του και το κατά πόσο ικανοποίησε με τα πρώτα δείγματα του. 

Είναι πολύ νωρίς για κρίση και συμπεράσματα, ωστόσο μια ανάλυση της εμφάνισης του δεν είναι βλαβερή. 

Ο Ιάπωνας πήρε ενέργειες ανά διαστήματα μέσα στο πρώτο ημίχρονο. Υπήρχαν φάσεις μέσα στον αγώνα που ήταν συμμετοχικός και άλλες που τον... ψάχναμε. 

Παρόλα αυτά, το στατιστικό που κάνει εντύπωση σε πολλούς, είναι η 100% ευστοχία που είχε στις μεταβιβάσεις του. Σύμφωνα με το InStat είχει 20/20 πάσες στο διάστημα που αγωνίστηκε στον φιλικό αγώνα. Γεγονός το οποίο οι περισσότεροι δεν πρόσεξαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Η πίεση και οι απαιτήσεις από τον Ιάπωνα αυξάνονται καθώς ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση και αν δεν μείνει ικανοποιημένος από το τωρινό επίπεδο, θα αναγκαστεί να προβεί σε μεταγραφή ποδοσφαιριστή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια