Διαμάντι από Αφρική στην Τούμπα!

 

Πρόσφατα δημοσιεύματα και tweets κάνουν λόγο για τον ΠΑΟΚ και τον 21χρονο μέσο, Κόλινς Σετσέντζε, που ετοιμάζεται για το πρώτο του βήμα στην Ευρώπη. 

Πρόκειται για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή από την Κένυα, που έχει εντυπωσιάσει στη χώρα του με τις εμφανίσεις του, κεντρίζοντας τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος βρίσκεται στα αναδυόμενα αστέρια στην Κένυα, αποτελώντας την αποκάλυψη της χρονιάς και έτσι ήρθε η κλήση από το ομοσπονδιακό του συγκρότημα. Όμως ο ποδοσφαιριστής, επέλεξε να μη τη δεχτεί, προκειμένου να ταξιδέψει για την Ελλάδα και να κλείσει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Το συγκεκριμένο μεταγραφικό ζήτημα για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από τη Μικράς Ασίας.

Μάλιστα, τον Φεβρουάριο του 2021 γράφτηκε πως ο ποδοσφαιριστής ήταν πάρα πολύ κοντά στον Δικέφαλο και επιπλέον έχασε παιχνίδια με την ομάδα του προκειμένου να τελειώσει το ''paperwork'' της μεταγραφής. Άνθρωπος των Λέοπαρντς (η ομάδα στην οποία ανήκει), είχε αναφέρει πως η μεταγραφή του ήταν προορισμένη να γίνει τον Ιανουάριο του 2021, όμως λόγω VISA και άλλων θεμάτων καθυστέρησε.  

Ο Σετσέντζε προορίζεται αρχικά για την Β' ομάδα και αναλόγως τις επιδόσεις του μπορεί να πάρει ευκαιρίες και στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια