Τα εισιτήρια διαρκείας και ο ΠΑΟΚ Β’

Σε εντυπωσιακού ρυθμούς κινήθηκε η πρώτη ημέρα πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού οι φίλοι του Δικεφάλου δείχνουν την τεράστια δίψα που έχουν για να βρεθούν ξανά στο γήπεδο της Τούμπας.

Η καταμέτρηση την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έδειξε ότι πωλήθηκαν 456 κάρτες, με την ανταπόκριση των οπαδών του ΠΑΟΚ να είναι εντυπωσιακή.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, αναμένεται να συνεχιστεί στους ίδιους ρυθμούς, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να είναι έτοιμοι για την επιστροφή τους στην Τούμπα μετά από 1,5 χρόνο απουσίας!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ νωρίτερα εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν αναφέροντας μεταξύ άλλων και λεπτομέρειες που αφορούν τις ανανεώσεις.

Όπως, μάλιστα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2019-2020 ανανεώσουν την θέση τους και πάρουν νέα κάρτα, τότε θα μπορούν να παρακολουθήσουν και όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ Β’.

Οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνονται μέχρι και τις 10 Αυγούστου, έτσι όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ διατηρήσουν την θέση τους στο γήπεδο της Τούμπας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και όλους τους εντός έδρας αγώνες της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Super League 2.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια