Μιχάι: "Ο Λουτσέσκου άλλαξε πολλά"!


Στην κάμερα του PAOK TV μίλησε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Βόλο ο Ενέα Μιχάι. 

Ο στόπερ του δικεφάλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ράζβαν Λουτσέσκου αλλά και στον τραυματισμό του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σίγουρα πρώτα απ’ όλα ο καινούριος προπονητής έχει αλλάξει αρκετά πράγματα, έχουμε αλλάξει το σύστημα παίζουμε πλέον με δύο πίσω. Προσπαθούμε όλοι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα του προπονητή, σε αυτά που μας ζητάει, προσπαθούμε να βελτιώσουμε πράγματα από αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Σίγουρα υπάρχει κούραση, από τις διπλές προπονήσεις καθημερινά. Κάναμε μια καλή αρχή θεωρώ, σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε».

Όσον αφορά τις πρώτες μέρες των προπονήσεων:

«Καινούρια πράγματα νέες πληροφορίες, ο προπονητής ζητάει νέα πράγματα και εμείς προσπαθούμε να τα εφαρμόσουμε στο γήπεδο. Για μένα το πιο σημαντικό είναι αυτό που μας έχει πει και από την πρώτη μέρα, το mentality του νικητή που πρέπει να ξαναχτίσουμε, και αν αυτό το καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς θα πανηγυρίσουμε τους τίτλους που θέλουμε».

Για το τι κρατάει από την περυσινή σεζόν και τον δύσκολο τραυματισμό που πέρασε:

«Πρώτα απ΄ όλα έμαθα να εκτιμάω την καθημερινότητα, το ότι μπορώ να πηγαίνω στην προπόνηση, να δουλεύω, για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα. Η περυσινή σεζόν τελείωσε με έναν τίτλο, για εμένα ήταν ο πρώτος μου τίτλος και το πιο όμορφο συναίσθημα που μου αφήνει η περυσινή χρονιά».


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια