Δύο ταλέντα της ΑΕΚ στα ραντάρ του ΠΑΟΚ!

 

Μετά την απόφαση της ΑΕΚ, να αποδεσμεύσει τα περισσότερα παιδιά της των γενιών 2003 και 2004, λόγω του ότι προτίμησε να δημιουργήσει την Β΄ ομάδα και να καταργήσει την Κ19 της, οι περισσότερες ελληνικές ομάδες έχουν βάλει στο μάτι την κιτρινόμαυρη λίστα νεαρών ποδοσφαιριστών που αποχωρούν.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός φαίνεται να έχουν ''σταμπάρει'' δύο παιδιά γεννημένα το 2004. Πρόκειται για τους νεαρούς Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο (γεννημένος στις 22/04/2004) και Γιάννη Πιτιλάκο (γεννημένος στις 30/11/2004).

Οι ταλαντούχοι άσοι της ΑΕΚ “ψάχνονται” για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν κάνει την πρώτη επαφή.

Ο Ιωάννης Πιτιλάκος πρόκειται για ένα επιθετικό χαφ με καλά τεχνικά στοιχεία, ικανότητα να χρησιμοποιεί εξίσου καλά τα δύο του πόδια και χαρακτηριστικό του, το απρόβλεπτο στοιχείο που βγάζει στο παιχνίδι του. Μάλιστα, το 2017 τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ από τα Γρεβενά, πραγματοποιώντας μια 2ετή θητεία σε Κ14 και Κ15. 

Το 2019, πηγαίνοντας προς την Κ16, μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Μετά από δύο χρόνια στα Σπάτα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός φαίνεται ότι θα αλλάξει και πάλι λημέρια. 

Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος είναι ένας υψηλόσωμος αμυντικός και βρίσκεται στα τμήματα υποδομής των Κιτρινόμαυρων από το 2012. 


Μένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική απόφαση της ΑΕΚ όσον αφορά την κατάργηση της Κ19, καθώς αναλόγως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για να κάνει τα παιδιά δικά του έχοντας ως ανταγωνιστή τους Πειραιώτες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια