Κοντά σε συμφωνία με Κούρτιτς!


Στις τελικές επαφές με τον Σλοβένο αμυντικό μέσο Γιασμίν Κούρτιτς και τους εκπροσώπους του, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες. Οι επαφές ήταν εντατικές έως και χθες το βράδυ και υπήρχε έντονη αισιοδοξία πως ο Κούρτιτς θα συμφωνήσει οριστικά με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια με μορφή δανεισμού.

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος δεν συμμετέχει στο στάδιο προετοιμασίας της ιταλικής Πάρμα, παρότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2023. Αυτό συμβαίνει, καθώς μετά τον υποβιβασμό της Πάρμα, η διοίκηση της ιταλικής ομάδας, έδωσε το ελεύθερο στον Γιασμίν Κούρτιτς να διαπραγματευτεί την μετακίνησή του σε άλλη ομάδα. Στην προκειμένη περίπτωση, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ενδιαφέρεται πολύ έντονα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δικέφαλος βρίσκεται μία ανάσα από την συμφωνία με τον Κούρτιτς, του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και μέχρι χθές απέμεναν οι τελικές λεπτομέρειες.

Θυμίζουμε πως ο Λουτσέσκου είναι θετικός στην έλευση του Σλοβένου μέσου και έχει ανάψει εδώ και καιρό το «πράσινο φώς» για την έλευσή του. Πιθανότατα ακόμη και σήμερα να έχουμε την οριστική εξέλιξη του θέματος. Στην Πάρμα, ο Κούρτιτς έχει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1,2 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό δεν μπορεί να το πληρώσει η ιταλική ομάδα μετά τον υποβιβασμό της, κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά για την απόκτηση του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια