Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ για Τζιοβίνκο

Όπως τονίσαμε η μεταγραφή του παίκτη στον Δικέφαλο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Το συμβόλαιο στην Αλ Χιλάλ, λήγει σε μερικούς μήνες και παρά το γεγονός πως ο παίκτης θέλει να φύγει, πρέπει να βρεθεί λύση.

Πέρα από αυτό το πρώτο εμπόδιο (το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στις 31/12),  ενδιαφέρον για την περίπτωση του έχουν εκφράσει και σύλλογοι από την Ιταλία. Μάλιστα όπως αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες οι συμπατριώτες του, το “χαρτί” του επαναπατρισμού για τον 34χρονο Ιταλό είναι αρκετά σημαντικό. Ήδη για τον άλλοτε παίκτη της Γιουβέντους έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Βενέτσια, που φέτος ανέβηκε στη Serie A καθώς κι η Σπαλ, άλλοτε ομάδα του Γιάσμιν Κούρτιτς.

Προχωρώντας λίγο παραπέρα μάλιστα οι Ιταλοί θεωρούν πως ο Τζιοβίνκο ενδεχομένως να δει την επιστροφή του στην Ιταλία ως ευκαιρία να επιστρέψει και στην Εθνική ομάδα της χώρας. Στο παιχνίδι της απόκτησής του μοιάζει να είναι κι η Σπέτσια. Πιο μπροστά ωστόσο φαίνεται να είναι η Βενέτσια, στην οποία ο προπονητής της ομάδας, Χαβιέρ Ζανέτι είχε έρθει σε επαφή με τον παίκτη δύο εβδομάδες πριν συζητώντας το ενδεχόμενο της επιστροφής στην πατρίδα του.

Σαν διαπραγματευτικό όπλο ο ΠΑΟΚ έχει την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου του. Οι δυο τους συνεργάστηκαν άριστα στην Αλ Χιλάλ, με τον Ρουμάνο να θέλει σαν τρελός τον Τζιοβίνκο. Τα δείγματα που του έχει δείξει στην Αραβία ήταν εξαιρετικά κι επομένως είναι λογικό να υπάρχει εκτίμηση στις ικανότητες του Ιταλού, που κατά τον Λουτσέσκου είναι αυτός που μπορεί να καλύψει άριστα το κενό πίσω από τον επιθετικό.

Πηγη: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια