Τα δίνει… όλα για Μητρου-Λονγκ

 

Ο Μήτρου-Λονγκ συνεχίζει να είναι μέλος του ρόστερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αν και και πιάνει την θέση ξένου ως τώρα.

Η μητέρα του είναι Ελληνίδα, η Γεωργία Μήτρου, γι’ αυτόν τον λόγο από πέρσι που συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ προσπαθεί να αγωνιστεί με την ιθαγένεια της.

Με αυτό τον τρόπο ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει στην διάθεση του έναν αξιόλογο παίκτη, ενώ θα αδειάσει και μία θέση Αμερικανού.

Έτσι οι «Ασπρόμαυροι» θα μπορέσουν να ενισχυθούν και με έναν ακόμη Αμερικανό και θα προσθέσουν βάθος και ποιότητα στο ρόστερ τους. Ανεξάρτητα να θα αυξηθούν οι ξένοι παίκτες στο πρωτάθλημα ή όχι.

Παρόλα αυτά ο καλαθοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ακόμα αυτό το προνόμιο. Όμως στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, δίνουν χρόνο στο θέμα. Είναι διατεθειμένοι να περιμένουν.

Από αυτή τους την επιλογή φαίνεται πόσο πολύ τον υπολογίζουν για το ρόστερ και της επόμενης περιόδου.

Παρά το γεγονός πως πέρσι τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο τον περασμένο Φεβρουάριο, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή και δεν έπαιξε μπάσκετ από τότε ξανά.

Άλλωστε πριν πάρουν… μπρος και βρουν χημεία οι Γκρίφιν και Λαβ, αυτός ήταν που βοηθούσε την ομάδα του ιδιαίτερα, αρκετά την ομάδα του, ειδικά στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Πηγή: sportime


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια