«Σε επαφή με τον ΠΑΟΚ όσο ήμουν στην Αλ Χιλάλ!»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για ακόμα μια φορά στα ΜΜΕ της Ρουμανίας και του ζητήθηκε μεταξύ άλλων να συγκρίνει τον ΠΑΟΚ με την Ραπίντ Bουκουρεστίου, την ομάδα δηλαδή που επίσης έκανε δύο θητείες στον πάγκο της, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της ως ποδοσφαιριστής.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε για ακόμα μια φορά ότι στον ΠΑΟΚ πέρασε τα καλύτερα δύο χρόνια της ζωής του, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι διατηρούσε επαφές με την ομάδα και το διάστημα που βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ!

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Διατήρησα την επαφή μου με τον ΠΑΟΚ και το διάστημα που βρισκόμουν στην Αλ Χιλάλ. Στον ΠΑΟΚ πέρασα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μου αυτά τα δύο χρόνια. Αρχικά με δέχθηκαν με… εχθρική διάθεση αλλά στη συνέχεια έκανα φιλίες. Είναι περίπλοκο να συγκρίνω τον ΠΑΟΚ με την Ραπίντ. Στεναχωριέμαι που έφυγα από την χώρα μου, αλλά κάποτε αναγκάζεσαι να φύγεις. Έζησα ανάμεσα σε ξένους, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Ωστόσο από την προσωπική μου εμπειρία πιστεύω ότι είναι καλό να δουλεύεις στο εξωτερικό».

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια