Σαββίδης: «Θα κερδίσουμε ή θα πεθάνουμε προσπαθώντας!»

Με αφορμή την επίσημη έναρξη της σεζόν ο Ιβάν Σαββίδης πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, τον Χρήστο Καρυπίδη αλλά και διοικητικά στελέχη, δίνοντας το στίγμα του για τη χρονιά που έρχεται. Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ίδιου του μεγαλομετόχου, λόγω της «πρώτης» της σεζόν και του αυριανού ταξιδιού στο Δουβλίνο για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Conference League με την Μποέμιαν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία σε όλους, ζήτησε άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι στους υψηλούς στόχους που έχει η ομάδα για τη νέα σεζόν, δηλαδή την κατάκτηση τίτλων και την μακρά ευρωπαϊκή πορεία. Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι όλοι πρέπει να είναι ενωμένοι «σαν γροθιά», στην υπηρεσία και την υποστήριξη του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Χαρακτηριστικά τους είπε:

«Όλοι, από την κορυφή μέχρι τους υπαλλήλους μας πρέπει να έχουν αυτό στο μυαλό τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε καμία ευκαιρία χαμένη. Θα κερδίζουμε ή θα «πεθαίνουμε» προσπαθώντας».
Παράλληλα τόνισε την αναγκαιότητα να «μην πεταχτεί ούτε ένας βαθμός χωρίς να τα έχει δώσει όλα η ομάδα», ενώ σημείωσε για ακόμα μια φορά πως όλοι οι υπόλοιποι είναι βοηθοί του προπονητή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια