Στη δεύτερη ομάδα ο Γκορντεζιάνι - Το ενδιαφέρον από Γερμανία

 

Δεν πρέπει να απογοητεύεται ο νεαρός Γκορτεζιάνι, από την απόφαση του Λουτσέσκου να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας του ΠΑΟΚ με προορισμό την Ολλανδία. 

Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθηκε, ο Γκορτεζιάνι θα παίξει στην δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και εκεί θα κληθεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδό του. 

Η αναφορά γίνεται, διότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου που τον παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες, έκριναν πως ο νεαρός φορ, χρειάζεται βελτίωση στον τακτικο τομέα, που πολύ εύκολα μπορεί να πετύχει, γιατί έχει όλα τα στοιχεία για να τα καταφέρει. 

Η αλήθεια είναι πάντως πως ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι υπερπλήρης στη θέση του σέντερ φορ, έχοντας τον νεοαποκτηθέντα Ολιβέιρα, τον φορμαρισμένο Σφιντέρσκι και το μεγάλο πρότζεκτ του Κούτσια για αναπληρωματικό.

Ισχύει πάντως, πως τα κατορθώματά του σε επίπεδο ακαδημιών έκαναν διάφορες ομάδες να τον παρακολουθούν και μάλιστα άνθρωποι της Γκρόιτερ Φιρτ που φέτος ανέβηκε στην Bundesliga χτύπησαν την πόρτα του Δικεφάλου για την περίπτωσή του, ωστόσο στη Μικράς Ασίας δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μπουν σε συζητήσεις, δείχνοντας πόσο πιστεύουν στις ικανότητες του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια