Διαρκείας στο μπάσκετ: Και λίγοι (θα) είναι…

Οι 5.000 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας τους οποίους προσδοκά ο Θανάσης Χατζόπουλος ωχριά ως αριθμός μπροστά στον αριθμό των 10.000 κατόχων νέων μετοχών οι οποίοι στήριξαν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Και πότε την στήριξαν;

Όταν δεν διαφαινόταν φως στον ορίζοντα της. Την στήριξαν επειδή απλά, αφουγκραζόταν την δύναμη ψυχής των ανθρώπων οι οποίοι έβαλαν δίχως υποψία υπερβολής το κεφάλι στον ντορβά για να δικαιώσουν την στήριξη.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος κι ο Βασίλης Τριλυράκης κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κόσμου τού ΠΑΟΚ. Και τούτο αξίζει όσο το χρυσάφι όλου τού κόσμου! Με ακρογωνιαίο λίθο αυτην την εμπιστοσύνη βάζουν πλέον, τον πήχη ψηλότερα. Και θεωρούμε καθώς απέδειξαν μέσα στην ωραία τρέλα τους πόσο σώφρονες άνθρωποι είναι, πως τον βάζουν έχοντας πλήρη γνώση των δεδομένων για την ΚΑΕ.

Κι οι κάτοχοι 5000 εισιτηρίων διαρκείας είναι ο στόχος τους για τη μέλλουσα αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι απλά, ευκταίος ο στόχος αυτός. Είναι κι εφικτός. Δεν το λέμε εμείς. Ή μάλλον το λέμε κι εμείς αλλά το λένε … οι καιροί!

Η πορεία του ΠΑΟΚ στην παρελθούσα αγωνιστική περίοδο, τηρουμένων των αναλογιών ήταν συγκλονιστική. Προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού για το κατόρθωμα της. Για κατόρθωμα είπαμε: Τηρουμένων των αναλογιών  επρόκειτο κατά γενική παραδοχή και σφυρηλάτησε μία βαθιάς ψυχής σχέση των ΠΑΟΚτσήδων με τον Θανάση Χατζόπουλο και τους συνοδοιπόρους του.

Αυτή η σχέση καθιστά εφικτό των στόχων των 5000 κατόχων εισιτηρίων διαρκείας σε εποχή προοπτικών αλλά και προσδοκιών. Όταν σε εποχή δίχως ορατότητα κατέστη εφικτός ο στόχος των 10.000 κατόχων νέων μετόχων!

Η διοίκηση της ΚΑΕ κέρδισε με το σπαθί της την εμπιστοσύνη των φίλων του «δικέφαλου». Ως εκ τούτου αυτή έχει το δικαίωμα κι αυτοί την καλή καγαθή έννοια  υποχρέωση να νίψουν η μία την άλλη κι οι δυο τα πρόσωπα του «δικέφαλου»...

Γι΄ αυτό σας λέμε και λίγοι θα είναι εφέτος οι 5000 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Έχοντας κατά νου την περυσινή …κοσμογονία με τους 10000 κατόχους νέων μετοχών. Δε θα είναι εξάλλου ούτε  το πρώτο, ουτε το τελευταίο κατόρθωμα στα όρια του θαύματος για τον θαυμαστό κόσμο του ΠΑΟΚ.

Πηγη: metrosport

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια