Ντεμπρά: «Μόνο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα για τον Μπάμπα, δεν θέλει να τον προδώσει»

Ο Γκανέζος δημοσιογράφος Τζο Ντεμπρά μίλησε για τον Ραχμάν Μπάμπα και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι ο διεθνής άσος θα παίξει στην Ελλάδα μόνο για τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Τζο Ντεμπρά δήλωσε:

Για τον Μπάμπα: «Αυτή τη στιγμή ο Μπάμπα είναι στην προετοιμασία της Τσέλσι. Θα έχει μία συζήτηση με τον Τουχελ που βλέπει παίκτες που έχει δώσει δανεικούς η Τσέλσι. Ο Μπάμπα είναι ένας από αυτούς. Ο Μπάμπα θέλει να πάει σε μία ομάδα όπου θα αγωνίζεται. Αν γίνεται στην Τσέλσι, τότε ΟΚ. Αλλιώς θα ψάξει έναν άλλο σύλλογο».

Για τον ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: 

«Μου λέει τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπάμπα δε θέλει να προδώσει τον ΠΑΟΚ, τον αγαπάει πολύ. Οι άνθρωποί του τον πίστεψαν του φέρθηκαν πολύ καλά στην Ελλάδα και του έδωσαν την ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Αν έρθει ποτέ ξανά στην Ελλάδα να παίξει ποδόσφαιρο, θα είναι μόνο για τον ΠΑΟΚ».

Για την κρούση της Άουγκσμπουργκ: 

«Επικοινώνησαν μαζί του για να παίξει εκεί. Είναι αλήθεια, του έχουν πει ότι ότι τον θέλουν. Δεν μπορεί να πάρει τώρα απόφαση. Αν η Τσέλσι τον αποδεσμεύσει, θα ήθελε να παίξει στην Άουγκσμπουργκ. Αν όμως παίξει ποτέ στην Ελλάδα, επαναλαμβάνω αυτό θα είναι μόνο για τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: metrosport

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια