Η τρομερή ομιλία του Λουτσέσκου!


Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου πριν την έναρξη του προπονητικού προγράμματος να συγκεντρώνει τους παίκτες του και να τους παραχωρεί ομιλία δίνοντας το στίγμα των σκέψεων του για τη νέα σεζόν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός με μια συγκλονιστική ομιλία θέλησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και να τους δείξει ότι οι στόχοι που έχουν τεθεί θα έρθουν μέσα από την σκληρή δουλειά και την κυριαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του:

«Είναι η αρχή της αρχής έχουμε πολλά να κάνουμε υπάρχει στόχος που πρέπει να πετύχουμε έχουμε δουλειά να κάνουμε, έχω κάποιες ιδέες αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχουμε το μέταλλο του νικητή. Μέρα με τη μέρα θα το χτίσουμε, προπόνηση με την προπόνηση, με τις συζητήσεις μας και στο τέλος έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Αν ξεκινήσουμε με δουλειά αποφασιστικότητα και θέληση να κερδίσουμε μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε κατάσταση στο παιχνίδι πάντα να μπαίνετε στο γήπεδο με αποφασιστικότητα να κερδίσετε! Όλοι στην Ελλάδα θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η αυτοπεποίθηση χτίζεται βήμα βήμα παιχνίδι με παιχνίδι. Κάποιος θα παίζει λιγότερο άλλος περισσότερο κάποιος θα ξεκινά κάποιος όχι αλλά είναι σημαντικό να ξέρετε ότι η ομάδα είναι πάνω από όλα. Θα πάμε σε πολλά γήπεδα θέλω σε κάθε γήπεδο να κυριαρχούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια