Ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε από ένα 45λεπτο σε όσους παίκτες είχε στην διάθεσή του, προκειμένου να σχηματίσει καλύτερη γνώμη για τους ποδοσφαιριστές του σε συνθήκες αγώνα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ωστόσο φανέρωσε και τις πρώτες του σκέψεις για τον σχηματισμό του ΠΑΟΚ, αφού και οι δύο ενδεκάδες που παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξαν 4-4-2.
Στο πρώτο ημίχρονο ο προπονητής του ΠΑΟΚ επέλεξε να παίξει με τους Γκορτεζιάνι-Λάμπρου ως επιθετικό δίδυμο με τον δεύτερο να κινείται ως περιφερειακός επιθετικός.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρουμάνος επέλεξε το ίδιο σχήμα με τον Κούτσια και τον Βρακά να συνθέτουν το επιθετικό δίδυμο, με τον Βρακά να κινείται και αυτός ως περιφερειακός.
Πηγη: inpaok
0 Σχόλια