Χατζόπουλος: "Πιστεύω πως θα ξεπεράσουμε τα 5.000 διαρκείας!"


Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, ο οποίος μίλησε για την νέα μπασκετική χρονιά του δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Έχει ξεκινήσει από σήμερα η διάθεση. Θα δούμε πόσα θα πουληθούν πιστεύω θα πάμε καλά θα ξεπεράσουμε τα 4500-5000 διαρκείας. Το εύχομαι και με την κινητοποίηση που έχει γίνει από τον κόσμο, θα συμβεί. Τα τρία πρώτα ήδη πουλήθηκαν εγώ ανανέωσα τα δικά μου».


Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: 

«Η αύξηση έκλεισε, τέλειωσε για φέτος. Αν κάνουμε νέα αύξηση αυτή μπορεί να γίνει μετά τις 2 Απριλίου του 2022. Δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα».

Για τις μεταγραφές: 

«Σήμερα ανακοινώθηκε ο ΝτιΛέο ανακοινώθηκε και ο Χριστοδούλου και προχωράμε να καλύψουμε και τις υπόλοιπες θέσεις. Με τον Γκρίφιν το παιδεύουμε αλλά είμαστε κοντά. Αλληλοπαιδευόμαστε, έχουμε συμπάθεια ο ένας στον άλλο, πιστεύω θα τελειώσει θετικά».

Για τον προγραμματισμό και τους στόχους:

«Υπάρχουν ομάδες που περιμένουν πιο αργά για παίκτες που θα ρίξουν το κασέ τους. Εμείς θέλαμε να κρατήσουμε τον κορμό και να δυναμώσουμε με κάποιες προσθήκες. Παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις. Πρώτα πρέπει να κλείσει το ρόστερ και μετά να δούμε για στόχους. Σίγουρα για αρχή οι 16 του BCL και τα κεκτημένα στο πρωτάθλημα».

Τον απολογισμό για τη διετία του στην ομάδα:

«Δε θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου. Γι αρχή αυτό που θέσαμε ως στόχο το πέτυχαμε, να φύγουν τα χρέη προς τρίτους, παίκτες και μάνατζερ. Κάναμε ένα κομμάτι αλλά θέλει και συνέχεια. Αφήνω τους άλλους να με κρίνουν. Εγώ κάνω τη δουλειά όσο καλυτέρα μπορώ και ας με κρίνει ο κόσμος. Θέλουμε άλλα δυο χρόνια τουλάχιστον με αυτούς τους ρυθμούς. Τώρα αν έρθει κάποιος και πει σβήστε τα όλα, τότε αλλάζει το πράγμα. Προς το παρόν δεν υπάρχει. Ελπίζουμε να ξεχρεώσουμε και να την πάρει ένας επενδυτής για να την ανεβάσει επίπεδο. Αν έρθει άλλος, εγώ τι θα κάνω τον καρεκλοκένταυρο; Θα βλέπω σίγουρα τα ματς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια