Δήλωσε συμμετοχή στο Eurocup ο ΠΑΟΚ!


Ιστορική απόφαση πάρθηκε από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ με το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Δικεφάλου να δηλώνει συμμετοχή στο Eurocup της επόμενης σεζόν!

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο τμήμα θα συμμετάσχει σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κύπελλο και θα πρέπει να αγωνιστεί σε έναν προκριματικό γύρο πριν μπει στους ομίλους.

Η δήλωση του εφόρου του τμήματος, Βασίλη Αγγελίδη:

«Παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε όλους τους χώρους, λόγω της πανδημίας, όπως και στον χώρο του αθλητισμού, σταθήκαμε στο ύψος του ονόματος του Συλλόγου μας, κάνοντας μία αξιοζήλευτη πορεία, η οποία μας έδωσε το εισιτήριο για την Ευρώπη. Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος θα συμμετάσχουμε στο EuroCup.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, αφού το μότο μου είναι «πάντα ψηλότερα» και «εμείς ή κανείς», που καταφέραμε αυτή την διάκριση και επιτυχία. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, τις αθλήτριες, τους προπονητές.

Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, οι οποίοι στέκονται δίπλα μας, και με σύνεση, στόχο και αισιοδοξία, καταφέρνουμε να διακριθούμε. Όσον αφορά την ευρωπαϊκή συμμετοχή εύχομαι να ανοίξουν νέοι δρόμοι και προοπτικές για την ομάδα μας».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια