«Ο ΠΑΟΚ δίνει τριετές συμβόλαιο στον Ντεϊόλα»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση μέσου και στο προσκήνιο έχει έρθει η περίπτωση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα.

Ο παίκτης απέρριψε την προσφορά της Κάλιαρι για ανανέωση της συνεργασίας τους και ο Δικέφαλος χτύπησε την πόρτα της ομάδας της Σαρδηνίας.
Ωστόσο, η διαφορά των δύο πλευρών είναι προς το παρόν μεγάλη.

Πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία και συγκεκριμένα τον δημοσιογράφο Νικολό Σκίρα, ο ΠΑΟΚ προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ντεϊόλα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος μίλησε για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα, τον μέσο της Κάλιαρι που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Φάμπιο Ορνάνο δήλωσε:

Για τη δήλωση του προέδρου της Κάλιαρι για τον Ντεϊόλα: «Ο Ντεϊόλα είναι από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του προέδρου Τζιουλίνι. Είναι από τις ακαδημίες της ομάδας και τον γουστάρει. Έπαιξε σε άλλες ομάδες επειδή υπήρχαν άλλοι παίκτες στο κέντρο αλλά ο πρόεδρος πάντα ήθελε να έχει ρόλο γιατί θέλει να βγαίνουν παίκτες από την ακαδημία. Πάντα επέστρεφε στην Κάλιαρι, δεν έπαιζε πολύ, την τελευταία σεζόν έπαιξε μόνο στο τέλος 10 παιχνίδια αλλά ήταν πολύ σημαντικός για την αποφυγή του υποβιβασμού».

Αν είναι χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ ο Ντεϊόλα: «Είναι πολύ έμπειρος μέσος όχι όμως σε ευρωπαϊκό επίπεδο γιατί έπαιξε στη Serie B αλλά και στη Serie Α και μόνο σε ιταλικές ομάδες. Είναι χρήσιμος ποδοσφαιριστής».

Για το στυλ παιχνιδιού του: «Παίζει κυρίως στο "8". Είναι μέσος που έχει δύναμη αντοχές και σταθερότητα. Δεν έχει ιδιαίτερη τεχνική ικανότητα αλλά τα δίνει όλα για την ομάδα. Ξέρω το ελληνικό πρωτάθλημα ξέρω ότι ο Τάκολα είναι θρύλος για τον ΠΑΟΚ».

Πηγη: metrosport

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια