Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η ιστορική αποχώρηση Καρακούση!


Μία αλλαγή περιλάμβανε το νέο διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς μετά από 38 χρόνια συνεχούς παρουσίας, ο Άρης Καρακούσης αποφάσισε να αποχωρήσει.
Σήμερα (30/6) ορίστηκε η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Θανάση Χατζόπουλο, Βασίλη Τριλυράκη και Κωνσταντίνο Στεργίου. 

Ο Θανάσης Χατζόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει από πέρσι ουσιαστικά τη διοίκηση, θα είναι πλέον και τυπικά, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. 

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ… «ύστερα από την σχετική αίτηση που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και την προσωρινή απόφαση για το διορισμό νέου διοικητικού σχήματος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το νέο Δ.Σ. της εταιρίας θα αποτελούν οι κ.κ. Αθανάσιος Χατζόπουλος, Βασίλειος Τριλυράκης και Κωνσταντίνος Στεργίου. Το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στις επόμενες ημέρες».

Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σημείωσε ότι «η νέα τριμελής διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο Αριστοτέλη Καρακούση για την ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα και στην ΚΑΕ σε εποχές εξαιρετικά δύσκολες. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δίπλα μας και πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ, όπως πράττει σε όλη του την ζωή».

Ο Άρης Καρακούσης αποφάσισε την αποχώρησή του από το διοικητικό σχήμα από τα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου κι όταν ενημέρωσε σχετικά τον Θανάση Χατζόπουλο αποφάσισαν από κοινού να περιμένουν το τέλος της χρονιάς. 

Έτσι έβαλε ένα τέλος σε μια πορεία 38 χρόνων στη διάρκεια της οποίας πέρασε ουσιαστικά απ’ όλα τα πόστα. Από έφορος όλων των τμημάτων και φυσικά της ανδρικής ομάδας, μέλος των διοικητικών συμβουλίων ενώ στα τελευταία χρόνια ήταν και στην προεδρία της ΚΑΕ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια