Λουτσέσκου: «Δεν ζητάω συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές»

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και την έναρξη της προετοιμασίας τοποθετήθηκε μιλώντας σε ΜΜΕ της Ρουμανίας ο προπονητής του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου, υπογραμμίζοντας για ακόμα μια φορά το ότι δεν ζητάει συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών, αλλά χαρακτηριστικά που θεωρεί ότι θα βελτιώσουν την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Ξεκινάμε προπονήσεις ναι. Δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και μετά δύο εβδομάδες στην Ολλανδία. Θα επιστρέψουμε στη βάση μας μια εβδομάδα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό του Conference Leagiue. Έχουμε μια καλή ομάδα, φυσικά υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης σε δύο- τρεις θέσεις για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Δεν είμαι ο προπονητής που ζητάει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για να δουλέψει. Δούλευα πάντα με την ομάδα σκάουτινγκ ή τον αθλητικό διευθυντή. Εξέφραζα την άποψη μου για το ρόστερ και τις ανάγκες του, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών που χρειαζόμαστε και ο σύλλογος μου προτείνει ποδοσφαιριστές. Δεν ζητάω ονόματα παικτών».

Για το αν αισθάνεται πίεση με την επιστροφή στην Ελλάδα: 

«Έχω κερδίσει πολλά στην Ελλάδα, είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες από εμένα και την ομάδα. Θα είναι τεράστια η πίεση γιατί όλοι θα περιμένουν να πετύχουμε αμέσως, να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε πριν από δύο χρόνια. Γνωρίζω ότι πρέπει να κερδίζω. Αν δεν κερδίζω υπάρχουν άλλοι που θα έρθουν και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν».

Πηγή: 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια