Πότε είχε απασχολήσει ξανά τον ΠΑΟΚ ο Ρενάν Ριμπέιρο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου το ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε (για δεύτερη φορά) τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ. Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να αποκτήσει τερματοφύλακα.

Χθεσινό δημοσίευμα από το εξωτερικό ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές με τον Ρενάν Ριμπέιρο τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Σπόρτινγκ για τη θέση κάτω από τα γκολποστ του. Η ουσία είναι, πως ο ΠΑΟΚ πράγματι είχε «ψαχθεί» για τον Ριμπέιρο πριν από πέντε μήνες, όταν ακόμη δεν ήταν ξεκάθαρο, πως θα πορευτεί και κυρίως με ποιους παίκτες στην νευραλγική θέση του γκολκίπερ. Τότε, τον περασμένο Ιανουάριο, είχε αποκαλυφθεί για αυτό το ξεχωριστό ενδιαφέρον, το οποίο όμως δεν μπορούσε να προχωρήσει, εξαιτίας και των οικονομικών δεδομένων που ίσχυαν. Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα για τον Ριμπέιρο, πρόκειται για ενδιαφέρον του Δικεφάλου από τον περασμένο χειμώνα, αλλά έρχεται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του Λουτσέσκου που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο δίδυμο Πασχαλάκη - Ζίβκοβιτς, δείχνοντας πως έχει ατονήσει το ενδιαφέρον για γκολκίπερ στον ΠΑΟΚ.

Οι Πορτογάλοι έχουν διάθεση για να λύσουν το συμβόλαιο του γκολκίπερ που έχει διάρκεια μέχρι το 2023, με τον ίδιο τον παίκτη να έχει ένα συμβόλαιο με υψηλές απολαβές που κυμαίνονται ετησίως στις 700.000 ευρώ και από μόνες του αποτελούν ένα «αγκάθι». Το σημαντικό, αυτή την χρονική στιγμή είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Και μόνο εάν προκύψει κάποια πρόταση για έναν εκ των δύο γκολκίπερ της ομάδας που θα αξιολογηθεί και θα συζητηθεί σοβαρά, μόνο τότε μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Την παρούσα χρονική στιγμή, μαζί με τους Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς, ο Λουτσέσκου θέλει σίγουρα δύο ακόμη γκολκίπερ για να συμπληρωθεί η τετράδα που ζητά. Όμως οι άλλοι δύο, αναμένεται να προωθηθούν ή να αξιοποιηθούν από τις ομάδες Νέων του ΠΑΟΚ.

Πηγη: metrosport

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια