Ο ΠΑΟΚ της νέας σεζόν...


Εβδομάδα εξελίξεων στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς από αύριο Τρίτη αναμένεται να ενταθούν οι επαφές των ανθρώπων της ομάδας με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ώστε να στελεχωθεί το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, στην διαδικτυακή εκπομπή του basketplus.gr, έχει ήδη εκδηλωθεί το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς έναν Αμερικανό παίκτη που αγωνίζεται στην θέση του σέντερ. Καταλυτική σημασία θα παίξει η υπόθεση παραμονής ή μη του Δημήτρη Κακλαμανάκη στην ομάδα, καθώς από αυτό θα εξαρτηθεί και ο αριθμός των ξένων παικτών που θα αποκτηθούν για την front line του δικεφάλου. Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, καθώς μετά την εξαιρετική χρόνια του διεθνή άσσου με τα ασπρόμαυρα, πολλές ομάδες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Έλληνα σέντερ και του χρόνου. Συζήτηση για ανανέωση θα γίνει και με τους Μαργαρίτη, Τσαλμπούρη, καθώς πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να μείνουν και οι δύο στην ομάδα. 

Στις θέσεις των γκαρντ, είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει προτάσεις ανανέωσης στους ηγέτες της φετινής ομάδας, Γκρίφιν και Λοβ. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί κάποιες πρώτες συζητήσεις με τους ατζέντες των δύο παικτών. Μετά και την ευρωπαϊκή συμμετοχή του δικεφάλου, επικρατεί αισιοδοξία ότι θα παραμείνουν και οι δύο παίκτες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Επίσης, σύντομα αναμένεται να κριθεί και η υπόθεση του Ελάιζα Μήτρου - Λόνγκ. Ο Ελληνο - Καναδός παίκτης έχει ρήτρα ανανέωσης για δύο ακόμα χρονιά, η οποία και θα ενεργοποιηθεί αν λάβει την ελληνική υπηκοότητα, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα. Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και για άλλον ένα Έλληνα γκαρντ στην θέση του Νώντα Παπαντωνίου που θα αποτελέσει παρελθόν. Στους υποψήφιους αντικαταστάτες συγκαταλέγονται οι Κατσίβελης (με αρκετά λιγότερα λεφτά από αυτά που αξιώνει) και Χριστοδούλου.

Παράλληλα, το θέμα της ευρωπαϊκής συμμετοχής έχει ρυθμιστεί και ο ΠΑΟΚ περιμένει μόνο την κλήρωση των ομίλων του Basketball Champions League, αφού όπως ενημερώθηκε θα βρίσκεται απευθείας στην κύρια φάση της διοργάνωσης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια