Ντουάρτε: "Ο Τέιλορ θεωρείτε ο νέος Τάισον"!

 


Σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Μπρούνο Ντουάρτε, , πρώην συμπαίκτης και φίλος του Λούκας Τέιλορ. Ο ποδοσφαιριστής της Βιτόρια Γκιμαράες, ανέφερε μεταξύ άλλων πως στην Ουκρανία ο Τέιλορ θεωρείται «νέος Τάισον».


Αναλυτικά όσα δήλωσε:


Για το αν γνωρίζει τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ:

«Ναι το γνωρίζω, είδα τα δημοσιεύματα και μιλήσαμε με τον Λούκας, είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον».


Για το αν είναι καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Είναι πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής. Έλεγαν στην Ουκρανία ότι είναι ο νέος Τάισον, όπως ο παίκτης της Σαχτάρ. Έχουν τα ίδια ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά».


Για το τι του είπε για τον ΠΑΟΚ:

«Μου είπε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του. Μου είπε ότι είναι καλή ομάδα. Έχει προοπτική για μια καλή εξέλιξη στην καριέρα του. Ο ΠΑΟΚ ξέρω ότι είναι μια ομάδα που είχε πολύ καλούς Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζω τον Λεο Μάτος, τον Λέο Ζαμπά, ξέρω ότι τώρα είναι στη Βάσκο Ντα Γκάμα».


Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και αν του αρέσει του Τέιλορ να παίζει με πολύ κόσμο:

«Το γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ φανατικό κοινό. Το ξέρει και ο Τέιλορ και του αρέσει πολύ αυτό. Προέρχεται από μια ομάδα σαν την Παλμέιρας που έχει φανατικούς οπαδούς, όπως και ο ΠΑΟΚ. Είναι συνηθισμένος να παίζει σ’ αυτές τις συνθήκες και του αρέσει πολύ όπως σε κάθε παίκτη».


Για τον εαυτό του, τη Βιτόρια Γκιμαράες και το ενδεχόμενο να τεθεί αντίπαλος με τον Τέιλορ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Τα πηγαίνω πολύ καλά. Μπορεί να συμβεί να παίξουμε αντίπαλοι με τον Λούκας Τέιλορ, αν συμβεί θα είναι κάτι ιδιαίτερο».
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια