Ισόπαλο βρετανικό ντέρμπι χωρίς γκολ!

Σουηδία - Σλοβακία 1-0 
Ισόρροπο παιχνίδι με φάσεις και από τις δύο ομάδες. Μοιρασμένη η κατοχή της μπάλας. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε λήξει ισόπαλο στο 0-0 το οποίο θα ήταν και το πιο δίκαιο, όμως κρίθηκε με πέναλτι του Φόρσμπεργκ στο 77' για να δώσει στους Σουηδούς τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Κροατία - Τσεχία 1-1
Στο πρώτο μέρος οι Κροάτες είχα αρκετή κατοχή της μπάλας αλλά καθόλου ομαδικότητα και συνεργασίες που μπορούν να φτάσουν σε γκολ. Από την άλλη η Τσεχία στα λιγότερα λεπτά που είχε την μπάλα απειλούσε στην περιοχή και στο στο 37' με πέναλτι του Σίκ έκανε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος και το 48' λεπτό ο Πέρισιτς πέρνει την πρωτοβουλία να κάνει ένα σουτ από πλάγια με το οποίο θα γράψει το 1-1. Στην συνέχεια οι Κροάτες βρήκαν τον εαυτό τους αλλά όχι και το γκολ της νίκης, με το τελικό 1-1 να συμφέρει και τους δύο. 

Αγγλία - Σκωτία 0-0
Ένα ματς με τα όλα του, μια βρετανική ντερμπάρα που τα είχε όλα εκτός ..από γκολ. Είδαμε πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και αρκετές μονομαχίες. Θα μπορούσαμε να μιλάμε ακόμη περισσότερο για ένα όμορφο ματς εάν οι Άγγλοι τελείωναν τις φάσεις τους όπως θα έπρεπε και δεν έκαναν ..παιδικά λάθη, όπως τα επτά λανθασμένα κοντρόλ μέσα στην μεγάλη περιοχή που χαλούσαν την γενική εικόνα του παιχνιδιού. Όπως και να έχει οι Σκωτσέζοι πήραν δίκαιη ισοπαλία που πανυγηρίζουν. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια