Οι τρεις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις

«Έχουμε μιλήσει ήδη για την ενίσχυση της ομάδας σε 2-3 θέσεις…». Αυτή ήταν μία από τις πιο συγκεκριμένες και πολυσυζητημένες ατάκες του Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια της παρουσίασής του. Ο Ρουμάνος έδωσε το στίγμα και ο ΠΑΟΚ δρομολογεί τις εξελίξεις…

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση δεξιού μπακ, χαφ του άξονα και σέντερ φορ. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει και ακραίο μεσοεπιθετικό, τη δεδομένη χρονική περίοδο όμως οι άλλες υποθέσεις δείχνουν πιο προχωρημένες.

Ο στόχος είναι στις αρχές Ιουλίου και στο ξεκίνημα της προετοιμασίας οι δύο ή και οι τρεις παίκτες να ξεκινήσουν με την ομάδα και ταυτόχρονα να ανεβάσουν την ποιότητά της μια και αυτό είναι ένα βασικό κριτήριο για τη συμφωνία μαζί τους.

Φαίνεται πώς η υπόθεση του δεξιού μπακ είναι πιο προχωρημένη, αφού έχει βρεθεί ο εκλεκτός. Για τα αριστερά της άμυνας υπολογίζεται κανονικά ο Βιεϊρίνια, ενώ ο ΠΑΟΚ θα επιμείνει και θα περιμένει την υπόθεση Μπάμπα που θα παρουσιάσει εξελίξεις στην πορεία.

Ο χαφ αποτελεί επίσης προτεραιότητα αλλά η παρακολούθηση-εκτίμηση των στόχων από τον Λουτσέσκου συνεχίζεται, ενώ στον ΠΑΟΚ έχουν αποδεχθεί ότι θα πρέπει να αποκτηθεί φορ, μια και ένας από τους Σφιντέρσκι ή Κρμέντσικ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Πηγή: paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια