Καταιγιστική Δανία, δύσκολα από την παράταση η Ιταλία

Ουαλία - Δανία 0-4
Στην αρχή του πρώτου μέρους η Ουαλία απείλησε, αλλά δεν βρήκε αυτό που κατάφερε να βρεί η Δανία, το γκολ, με τον Κάσπερ Ντόλμπεργκ στο 27' και στην συνέχεια πήρε να ηνία του αγώνα με αρκετές ευκαιρίες και κατοχή της μπάλας. 
Με το που ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο ο Ντόλμπεργκ ξανά σκοράρει για το 0-2 της Δανίας, μόλις στο 48'. Το δεκάλεπτο 60-70 ήταν, σίγουρα το καλύτερο της Ουαλίας, θα μπορούσαν ακόμα και να είχαν μειώσει το σκορ. Στο 73' ο Κάιερ είχε ενοχλήσεις και ξάπλωσε κάτω για να κερδίσει χρόνο για την ομάδα του, συν της αλλαγές των Δανών που έγιναν χάθηκε χρόνος και ο ρυθμός έπεσε ραγδαία. Οι Δανοί όμως είχαν δύο κερασάκια στην τούρτα τους στο 88', με τον Μάχλε να βρίσκει προκλητικά κενό χώρο στην μεγάλη περιοχή για το εύκολο 0-3 και στο 90+4 με τον Μπρέθαγοθειτ από το ύψος της μικρής περιοχής για το τελικό 0-4, με πορεία σαν παραμύθι. 

Ιταλία - Αυστρία 2-1
Κακό πρόσωπο από τους Ιταλούς, δεν έδειξαν την εικόνα που έχουν καταφέρει τόσο καιρό να χτίσουν, τα 30 ματς αήττητοι. Στο ενενηντάλεπτο το σκορ ήταν ακόμη 0-0 με παιδική συμπεριφορά απο τους Ιταλούς και την Αυστρία να αφήνει το ματς να πάει στην παράταση ..χωρίς διαφωνία. Σαν να ..ξυπνήσανε οι Ιταλοί στην παράταση και βρήκαν το πολυπόθητο γκολ στο 95' με τον Κιέζα. Στο 105' βρήκαν δεύτερο γκολ με τον με τον Πεσίνα για το 2-0 και οι Αυστριακοί μείωσαν στο 114' με τον Κάλαιτζιτς με ένα εκπληκτικό, σεντερφορίσιο γκολ για το 2-1, τελικό σκόρ της παράτασης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια