Η Σούπερ Λίγκ κράτα τις πέντε αλλαγές και την νέα σεζόν

Η διατήρηση των πέντε αλλαγών στις αναμετρήσεις πρωταθλήματος και πλέι οφ/πλέι άουτ ψηφίστηκε, μεταξύ άλλων, στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, που έγινε το μεσημέρι μέσω τηλεδιάσκεψης. Αναλυτικά, η Λίγκα ανέφερε:

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το υφιστάμενο πλαίσιο για τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως η Super League προβεί σε μελέτη συγκεκριμένων προτάσεων για τη βελτίωση των γηπεδικών υποδομών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης e-sports της Super League.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να στηρίξουν όλες οι ομάδες το Missing Alert App του "Χαμόγελου του παιδιού", μέσω σχετικών ανακοινώσεων (π.χ. ανακοινώσεις μετεγγραφών, εικαστικές εφαρμογές ΠΑΕ-Μελών Super League κ.λπ.).

Εγκρίθηκε ομόφωνα η επέκταση του θεσμού των 5 αλλαγών (Εγκύκλιος IFAB No. 23 της 28/5/21) και του θεσμού των 9 αναπληρωματικών στους πάγκους και για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten».

Πηγή: paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια