Ο ΠΑΟΚ το ΕΚΑΒ και οι απινιδωτές

Όσα έγιναν στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν και τις προσπάθειες των γιατρών για να τον επαναφέρουν έριξαν στο τραπέζι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Αυτό της παρουσίας απινιδωτή σε όλα τα γήπεδα.

Ο ΠΑΟΚ πάντως από την πλευρά του έχει μεριμνήσει για το εν λόγω θέμα.

Όπως ανέφερε το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πατρίδας απινιδωτές υπάρχουν τόσο στο στάδιο της Τούμπας, όσο και στο Παλατάκι, ενώ οι προπονητές όλων των τμημάτων, έχουν παρακολουθήσει εκπαίδευση από το ΕΚΑΒ ενώ έχουν λάβει και τη σχετική πιστοποίηση.

Μάλιστα, πρόσφατα είχε γίνει ημερίδα πρώτων βοηθειών με την ανακοίνωση να αναφέρει:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών σε Αθλητικούς Χώρους» τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 στο PAOK Sports Arena, η οποία διοργανώθηκε από τον ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν όλοι οι προπονητές του Α.Σ. ΠΑΟΚ, της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη, το πώς να σώζουν μία ζωή, μαθαίνοντας τόσο ΚΑΡΠΑ όσο και τη χρήση απινιδωτή.

Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί την εταιρία “Νοσοκόμα στο Σπίτι”, για τη συμβολή της στον εξοπλισμό του Γηπέδου της Τούμπας και του PAOK Sports Arena με απινιδωτές».

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια