Ο Λουτσέσκου έδωσε το στίγμα του

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παρουσιάζει στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου τους συνεργάτες τους, ενώ πριν την έναρξη της προπόνησης φρόντισε να δώσει το στίγμα του για τη νέα σεζόν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, είδε αρκετά γνώριμα, αλλά και νέα πρόσωπα και πριν την έναρξη του προπονητικού προγράμματος, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους έδωσε το στίγμα του για τη νέα σεζόν.

Ο Λουτσέσκου, τόνισε στους παίκτες του ΠΑΟΚ, ότι έχουν μπροστά τους τους υψηλότερους δυνατούς στόχους και για να τους πετύχουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος, ζητώντας τους να έχουν δυνατή νοοτροπία, κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους.

«Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε. Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε κι ο ΠΑΟΚ όπως ξέρετε έχει τους υψηλότερους δυνατούς στόχους. Για να τους πετύχουμε υπάρχει μόνο ένας τρόπος.

Με δυνατή νοοτροπία, με κυριαρχία, με εμπιστοσύνη πρώτα τους εαυτούς σας κι έπειτα στη δουλειά μας και με αφοσίωση στο γκρουπ. Όλοι μπήκαμε στο ποδόσφαιρο από παιδιά για να κερδίζουμε τίτλους στο τέλος κάθε σεζόν, όπως κάνατε εσείς πρόσφατα. Και θα πετύχουμε τους στόχους μας αν κάνουμε όλα αυτά που σας είπα», ανέφερε στην ομιλία του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια