"ΟΚ" από τον δήμο για την Νέα Τούμπα!

 

Μετά από αρκετή σύγχυση ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από συζήτηση και αφού τονίστηκε πως η μοναδική ένσταση που έγινε κρίνεται αβάσιμη υπήρξε ψηφοφορία στην οποία υπήρξαν μόνο 2 ψήφοι "κατά", ενώ οι "υπέρ" ήταν 17.

Πλένουμε ο φάκελος από το Δήμο Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκεί όπου θα πέσουν οι τελικές υπογραφές για την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης.

Θα ακολουθήσει η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και η επικύρωση από το ΣτΕ, που αναμένεται να γίνει έως το τέλος του 2021. Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα… βάζουν μπροστά τις διαδικασίες σχετικά με την τεχνική μελέτη του νέου γηπέδου που αναμένεται να αλλάξει πλήρως την εικόνα της περιοχής, της πόλης, αλλά και το επίπεδο του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να εκδοθούν και οι απαραίτητες οικοδομικές άδειες ώστε τα συνεργεία να ξεκινήσουν δουλειά και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το νέο σπίτι του ΠΑΟΚ, με στόχο το 2026 να γιορταστούν στη Νέα Τούμπα τα 100 χρόνια ζωής του.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια