Μεταγραφές χωρίς τεχνικό διευθυντή: πως ακριβώς θα γίνουν?

 

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας προχωράει στην εύρεση παικτών στις θέσεις και με τα χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου από την διοίκηση, χωρίς ωστόσο να υπάρχει τεχνικός διευθυντής στην ομάδα. 

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο για να του εμπιστευθεί την θέση που άφησε ο Όλαφ Ρέμπε, αφού θέλει να είναι σίγουρος αυτή την φορά, πως θα κάνει την καλύτερη επιλογή για το καλό του συλλόγου (και σε αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο). Άλλωστε ψάχνει κάποιον που θα μείνει στην ομάδα για αρκετά χρόνια, και θα συνεργαστεί με τον Ρουμάνο τεχνικό του δικεφάλου για να δημιουργήσουν μαζί έναν απολύτως κυριαρχικό ΠΑΟΚ.

Μέχρι να βρεθεί λοιπόν ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή την θέση, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πραγματοποιήσει τις πρώτες (αν όχι όλες) μεταγραφές του καλοκαιριού. Πως όμως θα γίνει αυτό?

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ζητήσει συγεκριμένα πράγματα από την διοίκηση. Σε πρώτη φάση ζήτησε παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (δείτε εδώ)

Οι σκάουτερς αρχικά προτείνουν παίκτες. Ο προπονητής είναι αυτός που "τσεκαρει" τις περιπτώσεις που προτείνουν οι σκάουτερς και επιλέγει αν θα προχωρήσει η περίπτωση του παίκτη ή όχι. Αργότερα η περίπτωση του περνάει και από τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του, για να εγκρίνουν το ποσό, και μετά ξεκινάν οι επαφές. 

Φυσικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να εισηγηθεί και αυτός παίκτες και να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία. Έτσι κι αλλιώς ο Ιβάν του έχει δώσει το ελεύθερο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ομάδας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια