Έθεσε ξεκάθαρους στόχους ο Γκαγκάτσης

Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, ο εκ των αντιπροέδρων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, παρουσίασε τον Ράζβαν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης στην ομιλία του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οριοθέτησε τους στόχους για τη νέα σεζόν που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, αλλά και την όσο το δυνατόν πιο μακριά ευρωπαϊκή πορεία.

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, ο Μάκης Γκαγκάτσης, αφού ευχήθηκε καλή αρχή, σημείωσε ότι η διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να είναι δίπλα τους για ότι χρειαστούν.

«Εκ μέρους του μεγαλομετόχου και της Διοίκησης θα ήθελα να σας ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία για τη νέα χρονιά. Στον ΠΑΟΚ όταν μιλάμε για επιτυχία, φυσικά εννοούμε την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και μια όσο το δυνατόν πιο μακριά ευρωπαϊκή πορεία.

Προπονητής σας θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ακόμη και όσοι δεν δουλέψατε μαζί του ξέρετε την ιστορία που έχει γράψει στην ομάδα.

Καλή αρχή, είμαστε όλοι δίπλα σας», ανέφερε προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια