Κρίστιτς: "Πρέπει να μας φοβούνται!"


Στο acpaok.gr μίλησε ο προπονητής της ομάδας γυναικών του δικεφάλου, Perica Krstic, ο οποίος στάθηκε στον αποψινό τελικό πρωταθλήματος κόντρα στους Άβαντες Χαλκίδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προσέγγιση του τελικού:

«Δεν θέλω να το αναδείξουμε σαν το πιο σημαντικό γεγονός. Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει πίεση στις παίκτριες. Το πιο σημαντικό είναι πως πήραμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας χωρίς προβλήματα και ο τρόπος παιχνιδιού έχει ανέβει πολλά επίπεδα. Γι’αυτό τον λόγο ο αντίπαλός μας (σ.σ. Άβαντες Χαλκίδας) πρέπει να μας φοβάται.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής. Πρέπει να το επιβεβαιώσουμε. Για μας είναι πιο εύκολο γιατί πάμε στο παιχνίδι με την ψυχολογία μας στα ύψη. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Θα προετοιμαστούμε για να παίξουμε στο ανώτατο επίπεδο των ικανοτήτων μας.

Στρατηγικά θα αφοσιωθούμε σε δύο παράγοντες “κλειδιά”. Να παίξουμε την καλύτερη δυνατή μας ομάδα και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι αντίπαλοί μας θα πρέπει να ανησυχήσουν για την έκταση του σκορ».

Για τα όπλα της ομάδας:

«Το κλείδι μας θα είναι η ανάλυση του αντιπάλου. Δεν θα τους αφήσουμε να μας εκπλήξουν και να μας αιφνιδιάσουν. Μετά το ποδόσφαιρό μας θα κυριαρχήσει τον δικό τους τρόπου παιχνιδιού. Αυτό θα είναι το όπλο μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια