Σαν σήμερα το πρώτο double της ιστορίας του ΠΑΟΚ


Η σεζόν 2018-2019 είναι μια χρονιά που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ, καθώς κατακτήθηκε το πρώτο double στην ιστορία της ομάδας. Ο Δικέφαλος σαν σήμερα (11/05) πριν από δύο χρόνια σήκωσε στον ουρανό του ΟΑΚΑ, το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο και έβδομο συνολικά στην τροπαιοθήκη του.

Αντίπαλος του ήταν η συνήθης ύποπτη στο τελευταίο μέρος της τριλογίας των τελικών που διεξήχθη χωρίς κόσμο στο ασφαλέστερο γήπεδο της χώρας.  Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε μια ομάδα, που για άλλη μια φορά “μασούσε σίδερα”.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι ευτύχησε να προηγηθεί ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με γυριστό του Άκπομ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος κι οι ασπρόμαυροι πανηγύρισαν με τη ψυχή τους ακόμη έναν τίτλο με τους φίλους της ομάδας να ξεχύνονται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσουν αυτή την επιτυχία.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι ευτύχησε να προηγηθεί ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με γυριστό του Άκπομ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος κι οι ασπρόμαυροι πανηγύρισαν με τη ψυχή τους ακόμη έναν τίτλο με τους φίλους της ομάδας να ξεχύνονται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσουν αυτή την επιτυχίαΘυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές του τελικού:

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές του τελικού:Πηγή: PAOK24


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια