Τιμή και δόξα, καλή δύναμη Στρατηγέ

Ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι σκληρός και πολλές φορές οι αποφάσεις δείχνουν άδικες. Όμως πάντα θα πρέπει να κοιτάμε τη μεγάλη εικόνα. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.

Όποια και αν ήταν η εξέλιξη, δεν θα ήταν κακή για τον ΠΑΟΚ. Είτε Λουτσέσκου, είτε Γκαρσία, μια χαρά θα ξεκινούσε η χρονιά. Μακάρι να ήταν αυτά τα μεγάλα διλλήματα του κλαμπ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να πετύχει το απόλυτο των στόχων που του έθεσε ο ΠΑΟΚ και αν υπήρχε αδυναμία στο πρόσωπό του για την εικόνα του ως ποδοσφαιριστής, αυτή έγινε ακόμα μεγαλύτερη για ότι πέτυχε σαν προπονητής. Και ταπεινή μου άποψη είναι πως ο κύκλος του δεν έκλεισε.

Αυτά που κατάφερε, δεν πρόκειται να αλλάξουν με τίποτα και για κανέναν λόγο. Και προφανώς η σημερινή εξέλιξη τον νομιμοποιεί να βγάζει πικρία. Όμως καμιά φορά, η συγκυρία δεν είναι σύμμαχός σου.

Ο Ιβάν Σαββίδης έπρεπε να πάρει μία απόφαση για το καλό της ομάδας. Έπρεπε να βάλει στη ζυγαριά τις επιλογές του και να καταλήξει χωρίς συναισθηματισμούς στη πιο σωστή απόφαση. Και όταν κάθε χρόνο η ζημία σου πλησιάζει τα 30 εκατ. ευρώ, κακά τα ψέματα, η επιλογή σου θα είναι αυτή που σου παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πηγη: SDNA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια