Κρμέντσικ: «Δεν ένιωσα ποτέ ξένος εδώ!»

Για το επερχόμενο Euro, την αισιοδοξία του για μια πιθανή κλήση αλλά και την εξάμηνη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Μάικλ Κρμέντσικ  στην εκπομπή του ANT1 για την επερχόμενη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για  μια πιθανή κλήση στο Euro: 

«Θέλω να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ κόντρα σε αυτές τις σπουδαίες ομάδες. Κάνω τα πάντα για να πείσω τον κύριο Σλίχαβι να είμαι εκεί με την Εθνική ομάδα. Μου είχε πει να συνεχίσω να προσπαθώ κι αυτό έκανα.

Στην αρχή λίγοι πίστευαν ότι θα τα καταφέρω. Τώρα εγώ το πιστεύω πολύ, θα τα καταφέρω».

Για τις πιθανότητες της Τσεχίας στη διοργάνωση: 

«Η Τσεχία θα το κατακτήσει. Νομίζω ότι η Τσεχία μπορεί να τερματίσει πρώτη στον όμιλο και στη συνέχεια όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Πιστεύω ότι θα βρω θέση στην αποστολή και νομίζω ότι ο προπονητής με περιμένει και ξέρει τι μπορεί να πάρει από μένα».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι για μένα είναι μια εξαιρετική εμπειρία αυτό που συμβαίνει. Είχα ένα εξαιρετικό μισό χρόνο εδώ και νομίζω πως η ομάδα με βοήθησε αλλά στο χρόνο που αγωνίστηκα έδωσα και εγώ πραγματικά πολλά. Είναι κρίμα που δεν υπήρχαν φέτος οπαδοί στο γήπεδο. Θα ήταν όλα καλύτερα για μένα αν υπήρχαν αλλά επίσης νομίζω ότι μέχρι στιγμής είχα συμμετοχή σε μια πολύ καλή δουλειά εδώ. Αν πάρουμε και το Κύπελλο όλα θα είναι καλά».

Για τη Θεσσαλονίκη: 

«Νομίζω ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πραγματικά όμορφη πόλη κι όχι μια από την οποία περνάς και την ξεχνάς. Παρά τις δυσκολίες με τον κορονοϊό ζούμε πολύ καλά εδώ και πρέπει να πω ότι ο ελληνικός λαός μαθαίνει γρήγορα να προσαρμόζεται σε κάθε δυσκολία. Δεν ένιωσα ποτέ ξένος εδώ και το λέω εγώ που έρχομαι από την Τσεχία και θα μπορούσα να έχω δυσκολίες. Νομίζω ότι τώρα που υπάρχουν καλοί αριθμοί και λιγότερα κρούσματα και αποφασίστηκε να ανοίξουν όλα είναι υπέροχα εδώ. Πρέπει να πω ότι στα παιδιά μου τους αρέσουν όλα. Υπάρχει ένα υπέροχο νηπιαγωγείο εδώ και κυρίως υπάρχει ένας υπέροχος καιρός.

Πηγή: inpaok


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια