Λουτσέσκου η επιστροφή!

Καλώς ή κακώς ο Γκαρσία αποφασίστηκε να μην συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, με τον Σαββίδη να του δίνει την ευκαιρία να μείνει κοντά στην ασπρόμαυρη οικογένεια απο κάποιο άλλο πόστο. Τα είδωλα δεν πρέπει να φθείρονται και αν το δει κάποιος απο μια άλλη οπτική ο Πάμπλο συστήθηκε ως μαχητής και μέσα απο αυτή τη μαχή κατάφερε να φύγει νικητής. Έτσι, πρέπει να τον θυμόμαστε!

Η εσωστρέφεια στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να μη αποπροσανατολίσει την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ. Και η επόμενη μέρα ακούει στο όνομα Λουτσέσκου. Η διοίκηση δείχνει εμπιστοσύνη και διατεθιμένη να δώσει στον Ρουμάνο αυτά που δε μπόρεσε μετά την κατάκτηση του νταμπλ. Το χρυσό συμβόλαιο του Λουτσέσκου συνεπάγεται την ποιότικη ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο. Αυτή τη φορά, ο σύλλογος δείχνει δείγματα εξέλιξης και γρήγορων αντανακλαστικών που ποτέ άλλοτε δεν είχε. Ας μην προτρέχουμε όμως. Οι εξελίξεις είναι μπροστά μας και σύντομα θα φανούν αποτελέσματα.

Η επιστροφή του Ράζβαν και του τεχνικού επιτελείου του, ίσως, να φέρει και επιστροφές ποδοσφαιριστών που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα ονόματα τους γνωστά και η αξία τους ακόμη περισσότερο. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ πρέπει να αξιολογήσει σωστά ποιος απο την "παλιά φρουρά" μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα. Απο εκεί και πέρα, οι προσθήκες νέων παικτών με ποιότητα και εμπειρία είναι σημαντική καθώς είναι κατι που έλειπε απο τον φετινό ΠΑΟΚ. 

Πολλά ακούγονται σχετικά με το ύψος του μπάτζετ των μεταγραφών. Σκοπός είναι να γίνουν σωστές επιλογές και ο σύλλογος να δαπανήσει και να επενδύσει τα χρήματα του σε επιλογές με ποδοσφαιρική λογική. Ελπίζουμε οτι με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και η επόμενη σεζόν θα ανήκει στον Δικέφαλο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια