Συγκλονιστική στιγμή με Γκαρσία!


Συγκινημένος ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Με δάκρυα στα μάτια, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου στην οικογένεια του αλλά και στους… πρωταθλητές της ζωής, εκείνους που «δουλεύουν έως και 12 ώρες τη μέρα, για να φέρουν ψωμί στο σπίτι τους»…

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του τελικού στο ΟΑΚΑ και την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Αυτό είναι για τη Λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο, που πάντα μας στήριζε, είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κάναμε χαρούμενο τον κόσμο. Αυτό είναι και για το Νάσο, για πολλά παιδιά που δεν είναι μαζί μας. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε».

Για τα σημεία στα οποία έδωσε προσοχή κατά τη διάρκεια του αγώνα:

«Ξέραμε πολύ καλά ότι ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, παίξαμε πολλές φορές με αυτήν την ομάδα, αλλά όλο αυτό είναι ο καρπός της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών. Πρωταθλητής είναι όποιος πέφτει και ξανασηκώνεται. Έχει κόσμο που δουλεύει έως και 12 ώρες τη μέρα, για να φέρει ψωμί στο σπίτι του, γιατί αυτοί είναι οι πρωταθλητές, ο κόσμος του ΠΑΟΚ».


Πηγή:inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια