«Βοήθησαν πολύ οι αλλαγές, μεγάλο βραβείο αυτή η νίκη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova: «Είναι ένα μεγάλο βραβείο για όλους τους παίκτες και για όλους αυτούς που υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ».

Όσο για την αντιμετώπιση του παιχνιδιού; «Δοκίμασαν ένα σχήμα που δεν είχαν ξαναπαίξει. Ο στόχος τους ήταν να ελέγξουν το χώρο του κέντρου, να μας δώσουν την κατοχή και να βγουν στις αντεπιθέσεις. Γι’ αυτό και είπαμε από την αρχή, ότι ήταν ένα παιχνίδι που θα χρειαζόταν μεγάλη υπομονή. Βοήθησαν πολύ οι αλλαγές. Είμαστε χαρούμενοι για τους παίκτες και όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση για το τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον ΠΑΟΚ που τον πάει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, απάντησε: «Σημαίνει ότι όπως δείχνουμε τον τελευταίο καιρό, είμαστε σε καλό δρόμο. Σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Σημαίνει ότι η γνώση μας για την ομάδα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Μόνο με σκληρή δουλειά, θα πάμε μπροστά, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό».

Τέλος, μίλησε για την επιστροφή του Μιχάι και όχι μόνο… «Αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά που έχει κάνει ο ίδιος. Κάθε μέρα δουλεύει πολύ σκληρά. Είδαμε το πως μπήκε. Θέλω να δώσω τα εύσημα και σε παίκτες όπως ο Λυρατζης και ο Τσιγγάρας. Είναι σημαντικό που έχουμε ξανά 100% τον Μιχάι υγιή μαζί».

Πηγή: paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια