Λυκογιάννης: «Η γελοιότητα έφτασε ταβάνι!»

Για τη νέα σφαγή του ΠΑΟΚ σε αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «η γελοιότητα στο ελληνικό μπάσκετ έχει φτάσει ταβάνι»!

Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο Δικέφαλος δεν αδικήθηκε μόνο στη φάση του Λοβ, αλλά πως η διαιτησία ήταν εχθρική σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ:

«Είχαμε μια χρόνια η οποία εξελίχθηκε με πολύ θετικό πρόσημο για εμάς. Ότι πρόκληση βρέθηκε μπροστά μας ανταπεξήλθαμε. Προσπαθήσαμε να βρούμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε για να μπούμε στην εξάδα. Είναι μια χρόνια που αγωνιστικά είναι πολύ πετυχημένη. Είναι μια πετυχημένη σεζόν από όλες τις απόψεις και πρέπει να επενδύσουμε πάνω σε αυτό».

Για την αναμέτρηση στα Play off απέναντι στην ΑΕΚ και τα παράπονα της ομάδας του:

«Καταρχάς ο ΠΑΟΚ δεν αδικήθηκε μόνο σε αυτή τη φάση. Απλά αυτή ήταν εξόφθαλμη και θα μπορούσε να πει κάποιος πως θα καθόριζε την έκβαση του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ σε ολόκληρο τον αγώνα αντιμετώπιζε εχθρική διαιτησία. Το τι είναι ανθρώπινο και τι με πρόθεση δεν μπορεί να το ξέρει κανένας. Έχει χαθεί η μπάλα. Η δικιά μας σταδιακή επαναφορά στο σκορ δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης. Η τελευταία φάση είναι ξεκάθαρη, την πήρε πάνω του ένας πολύ έμπειρος διαιτητής που δεν πήγε καν στη instant replay»

Για την απόφαση της διοίκησης να μην καταθέσει ένσταση:

«Η απόφαση είναι της διοίκησης. Ο ΠΑΟΚ βλέπει τι συμβαίνει εδώ και παρά πολύ καιρό στο παιχνίδι. Φτάνουμε στο τέλος Μαΐου εν μεσώ μιας χρονιάς κορωνοϊού που η απόφαση της θα βγει πότε; Τι θα γίνει με τα ημιτελικά; Γι’ αυτό και η φράση του «πρέπει να σταματάμε να κοπανάμε το μπασκετάκι».Η γελοιότητα στο ελληνικό μπάσκετ έχει φτάσει ταβάνι. Δεν μπορεί να προστατευθεί κανένας. Και γι’ αυτό συνεχίζεται αυτή η κατάσταση και δε θα σταματήσει ποτέ».

Για την αλλαγή στην διοίκηση της ΕΟΚ:

«Θα αλλάξουν τα πρόσωπα. Πολύ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση. Η μάχη και το ενδιαφέρον είναι το ποιος θα γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Τι να λέμε ότι θα γίνουν οι εκλογές θα αλλάξει η διοίκηση της ΕΟΚ και θα γίνει καλύτερη η διαιτησία; Δε νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει ο τρόπος αντίληψης των ισχυρών. Όλα αυτά που γίνονται τόσα χρόνια είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Να μην τελειώνουν τα παιχνίδια, να μην κατεβαίνουν στα παιχνίδια. Έχουν γίνει τόσα και δε βλέπω κανένας να ιδρώνει με αυτό».

Για τους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς:

«Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε αυτή τη στιγμή γιατί δεν ξέρουμε ακόμα τι μπάτζετ θα έχουμε και το αν θα συμμετέχουμε στην Ευρώπη. Ακόμη δεν ξέρουμε πως θα πάνε οι χορηγίες, πως θα πάνε τα διαρκείας και αν θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο που για τον ΠΑΟΚ αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια