«Είμαστε στον πάτο του βαρελιού…»


Ο Άρης Λυκογιάννης δε θα μπορούσε να μη μείνει στη διαιτησία

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε από τη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα δε θα προχωρήσει σε ένσταση για το πεντακάθαρο καλάθι του Λοβ και αναρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, γιατί υπάρχει το instant replay αν οι διαιτητές, αρνούνται να το χρησιμοποιήσουν, όπως έκανε ο Kορομηλάς…

«Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ στα ημιτελικά. Το ματς είχε δύο όψεις. Η πρώτη, στο πρώτο ημίχρονο, ήταν με την ομάδα μας να χάνει νωρις το μυαλό της. Ο λόγος ήταν αγωνιστικός, αφού η ΑΕΚ ήταν πιο σκληρή. Εκτελεστικά είμασταν κακοί, παίξαμε εγωιστικά, θελήσαμε να γίνουμε ήρωες. Γίναμε λάιτ, αλλά δεν είχαμε και ισάξια αντιμετωπίση από τους διαιτητές, τους δύο από τους τρεις.

Στα αποδυτήρια είπαμε να μην είναι αυτή η τελευταία εικόνα μας. Συνδεθήκαμε με το καλάθι επειδή κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Η ΑΕΚ… κοιμήθηκε λόγω της διαφοράς.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, υπήρξε μια φάση, όπως την είδα μετά, δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία αν είναι κανονικό το κόψιμο.

Οι διαιτητές δεν πήγανε καν στο instant replay. Ο Κορομηλάς μου είπε ότι είναι σίγουρος και δεν χρειάζεται να το δει. Για ποιο λόγο υπάρχει τότε;» ανέφερε αρχικά.

Όσο για το αν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε ένσταση για τη φάση αυτή, απάντησε ξεκάθαρα… «Είμαστε στα προημιτελικά. Δε θα κάνουμε ένσταση. Μολονότι η φάση είναι ξεκάθαρη. Το άμοιρο μπάσκετ δεν χρειάζεται άλλο κοπάνημα, βρισκόμαστε στον πάτο του βαρελιού και ακόμα βαράμε».

Τέλος, σε ερώτηση για την πιθανότητα ευρωπαϊκής συμμετοχής της ομάδας τη νέα σεζόν, απάντησε: «Αν υπάρχουν πόροι για να το κάνουμε σωστά, προσωπική μου επιθυμία είναι να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν».

Πηγή: paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια