Μέταλλο ΠΑΟΚ!


Με την ψυχολογία στα ύψη ο ΠΑΟΚ πέρασε και απο το ΟΑΚΑ, πατώντας πλέον μόνος στη δεύτερη θέση στο +2 απο τον Άρη.

Ένα πρώτο ημίχρονο με αρκετή νευρικότητα και απο τις δυο ομάδες και χωρίς πολλές καλές στιγμές, θυμίζοντας ανα διαστήματα το παιχνίδι του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στους Δικεφάλους.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, Τσιγγάρας και Ουάρντα έδωσαν ώθηση στον ΠΑΟΚ και με ένα πολύ καλό πρώτο τέταρτο, οι παίκτες του Γκαρσία έφτασαν να προηγούνται με 0-2. 

Πολύ κομβική η παρουσία του Αμρ Ουάρντα, που έδειξε οτι είναι παρών και μπορεί να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού, κάνοντας εξαιρετική πάσα για το γκολ του Κρμεντσικ αλλά και με πολλά κρατήματα της μπάλας.

Μετά την επίτευξη των δυο τερμάτων, ο ΠΑΟΚ έριξε τον ρυθμό έδωσε την κατοχή στην ΑΕΚ και προσπάθησε να μην κάνει λάθος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ένα λάθος πάτημα του Τσιγγάρα στον Κρίστισιτς έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να μειώσει.

Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τον ΠΑΟΚ να περιμένει απο θέση ισχύος τον Άρη στην Τούμπα την Κυριακή, για να καθαρίσει και την υπόθεση της δεύτερης θέσης. 

Η ομάδα δείχνει να έχει βρεί τον τρόπο να καθαρίζει τα παιχνίδια χωρίς να κινδυνεύει ιδιαίτερα στα μετόπισθεν και αυτό μόνο ελπιδοφόρα μηνύματα δίνει ενόψει συνέχειας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια