Ετοιμάζει τα μπαμ του καλοκαιριού ο Ιβάν!

Ο ΠΑΟΚ διορθώνει την κακή εικόνα που έδειχνε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Ο δικέφαλος θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση της Super League, η οποία φέτος με βάση τα δεδομένα που υπήρχαν από την αρχή της χρονιάς, ήταν ο εφικτός και απαραίτητος στόχος.

Ωστόσο, τα πράγματα ήρθαν έτσι που μπορεί οι ασπρόμαυροι σε μια σεζόν που βασικός στόχος ήταν η εξυγίανση των οικονομικών και οι πωλήσεις, ώστε να γλιτώσει από το FFP, να κατακτήσει και έναν τίτλο.

Ο δικέφαλος πρέπει να κάνει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αυτοσκοπό και να κοιτάξει από σήμερα τον τελικό. Μια κατάκτηση του Κυπέλλου, θα δώσει άλλη ψυχολογία σε όλον τον σύλλογο αλλά θα προσφέρει και μια «ντόπα» στον μεγαλομέτοχο του καθώς ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανάγκη να βλέπει τους κόπους του και τα πολλά εκατομμύρια ευρώ που έχει δώσει τόσα χρόνια, να ανταμείβονται. Έτσι… ψήνεται ξανά για μεγάλες επενδύσεις το καλοκαίρι, με μεταγραφές που θα ανέβασουν ξανά επίπεδο την ομάδα του.

Είναι σημαντικό για τον δικέφαλο να ξεκινήσει τη νέα σεζόν, έχοντας σταθερές στο ρόστερ του, στα αποδυτήρια του και στο περιβάλλον της ομάδας. Πάντα επηρέαζε τον ΠΑΟΚ το τέλος της προηγούμενης σεζόν το ίδιο θα γίνει και τώρα.

Οι ασπρόμαυροι χρειάζονται ηρεμία για να σχεδιάσουν την ομάδα της νέας χρονιάς, να βγάλουν από πάνω τους την πίεση και φυσικά να μην υποτιμήσουν το ρόστερ τους ώστε να μην γκρεμίσουν τα πάντα στην προσπάθεια τους να… χτίσουν.

Μια πιθανή επιτυχία, στον τελικό θα βοηθήσει σε αυτό το κλίμα ακόμη περισσότερο και η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να κυνηγήσει τις πιθανότητες του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια