5 και σήμερα!


Στον απόηχο των χθεσινών δηλώσεων του Γκαρσία μετά την ήττα απο τον Αστέρα, η εβδομάδα που ξεκινάει πρέπει να τελειώσει με ξέφρενους πανηγυρισμούς στην Θεσσαλονίκη. Ένα τρόπαιο που θα υπενθυμίσει σε όλους οτι ο ΠΑΟΚ είναι εδώ! Ένα τρόπαιο που θα δώσει την απόλυτη ώθηση στον Πάμπλο να χτίσει την ομάδα που θέλει απο τη νέα σεζόν. Ένα τρόπαιο που είναι το λιγότερο που μπορεί να προσφέρει ο σύλλογος στον πανταχού παρών λαό του!

Απο τις 23 Μαίου, θα πρέπει να ανατρέξουμε στις χθεσινές δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ και να απομακρυνθούν όσοι ζουν εις βάρος της ομάδας και εξυπηρετούν "ξένα" συμφέροντα. Για μια φορά, οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, οφείλουν να ακούσουν αυτά που έχει να τους πει ο Γκαρσία, γιατί δε θέλουμε να δούμε για ακόμα μια φορά "τα κάστρα να πέφτουν απο μέσα" .

Η φετινή σεζόν σε λίγες μέρες θα τελειώσει, σε λίγους μήνες η νέα θα ξεκινήσει και έκει είναι πολυ πιθανόν να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και ο κόσμος του Δικεφάλου. Τότε οι δικαιολογίες θα στερέψουν και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. EYΔΑΠ ΕΥΔΑΠ Paschalis Cumorap Eλλας, διψας; Πασχαλης Διψας 1926 - Μητρουβρις Πασχαλης Χριστυβρις 1926 metrosport.gr deanphil.uoa.gr Παρερος Παρετος 1926 Πασχαλης Καμορα policia.es deanphil.uoa.gr 🇬🇷 Διφαιν αεναως - Διφενσωρ Διφθεραλοιφος, Πασχαλης Διονυς 1926 nytimes.com https://government.gov.gr/ Τογερα Λαλαχος, Πασχαλης Τολυξ 1926 metrosport.gr policia.es en.uoa.gr https://www.youtube.com/watch?v=5hNvoPZjJ84

    ΑπάντησηΔιαγραφή