Θύρα 4: "Ο αγώνας για τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται!"


Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων "Θύρα 4" με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. 

Αναλυτικότερα:

"Στην πόλη του Π.Α.Ο.Κ, σε όλες τις πόλεις του ασπρόμαυρου βορρά αλλά και για όλον τον υγιή φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας, σήμερα είναι μέρα γιορτής. Κάθε νίκη του Π.Α.Ο.Κ επί του μόνιμου εκφραστή του σάπιου κατεστημένου, αποτελεί χαρά και δικαίωση για το ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα. Τα αμνοερίφια-υποστηρικτές του πρωταθλητή του κώλου, μπορούν τώρα να ψήσουν όσα σουβλάκια θέλουν σε κάθε συνοικία του Πειραιά ανενόχλητοι. Όσες επισκέψεις και αν κάνουν στην Ακρόπολη, μέσα τους πάντα ξέρουν πως θα είναι τα παιδιά της γειτονιάς τους και τίποτα παραπάνω.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το αγωνιστικό τμήμα, γιατί στο τέλος μιας προβληματικής χρονιάς κατάφεραν να μας κάνουν πραγματικά χαρούμενους. Αξίζουν, και είμαστε βέβαιοι ότι θα γιορτάσουν αυτήν την κούπα της μαγκιάς και της λεβεντιάς όπως της αρμόζει. Εμείς μετατρέψαμε ξανά σε Πλατεία Ομονοίας το Λευκό Πύργο για πάρτη τους.

Σαν ΘΥΡΑ 4 όμως, αφιερώνουμε τον τίτλο αυτόν στους νεαρούς μας οπαδούς, που γνώρισαν τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, όπως δικαιωματικά του αξίζει. Ο αγώνας που με πείσμα και λύσσα δόθηκε ολα τα χρόνια που ήμασταν “φτωχοί”, δεν πήγε χαμενος. Τώρα είμαστε ακόμα πιο περήφανοι για τις εκδρομές μας με τον Π.Α.Ο.Κ στη μέση της βαθμολογίας, χωρίς στόχους απο τα Χριστούγεννα. Τωρα πραγματικά απολαμβάνουμε εκείνα τα χρόνια, εκείνες τις μάχες, τις πίκρες που φαγαμε με το κουτάλι και την ικανοποίηση που νιώθαμε κάθε φορά που κόντρα σε κάθε λογική βρισκόμασταν στο πλάι του Δικεφάλου Αετού.

Κάθε φορά που ταξιδεύουν και ταξιδεύουμε για τον ΠΑΟΚ, είτε 20 από εμάς είτε 20 χιλιάδες, η ιδεολογία που πρεσβεύει ο Πανθεσσαλονίκειος είναι πάνω απ’όλα. Και θα είναι πάνω απ’όλα.

Ο αγώνας για σένα, μεγάλε Π.Α.Ο.Κ, συνεχίζεται.

Ως την αιωνιότητα.»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια