Στον 3ο προκριματικό ο ΠΑΟΚ!


«Κέρδισε» γύρο στο Conference League ο Δικέφαλος!

Η UEFA το πρωί της Κυριακής (30/5) κατέληξε στις αλλαγές που έπρεπε να πραγματοποιηθούν στο UEFA Europa Conference League και ο ΠΑΟΚ μετά τις οριστικές αποφάσεις «κέρδισε» έναν γύρο και θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του… ταξίδι από τον 3ο προκριματικό γύρο της νέας διοργάνωσης!

Μετά την κατάκτηση του Europa League από την Βιγιαρεάλ έπρεπε να αλλάξουν αρκετές θέσεις σε Europa League και Europa Conference League. Η UEFA ήταν σε δίλημμα για το πως θα έκανε το re-balancing και τελικά αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στις ομάδες που είχαν κατακτήσει το κύπελλο στις χώρες τους!

Κι έτσι ο ΠΑΟΚ βγαίνει κερδισμένος μιας και αντί να αρχίσει από τον 2ο προκριματικό του Europa Conference League θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από τον 3ο προκριματικό.

Η UEFA πήρε την συγκεκριμένη απόφαση το πρωί της Κυριακής (30/5) μιας και η εκτελεστική επιτροπή για τις διοργανώσεις είχε συνεδριάσει την Παρασκευή και περίμενε το «πράσινο φως» σήμερα για τις οριστικές αποφάσεις.

Αυτές οι αποφάσεις ήταν πως η Κυπελλούχος Ελβετίας, Λουκέρνη και ο Κυπελλούχος Ελλάδας, ΠΑΟΚ ανεβαίνουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η Κυπελλούχος Σλοβενίας, Ολίμπια Λουμπλιάνας, η Κυπέλλουχος Ουγγαρίας, Ούιπεστ, του Λουξεμβούργου και της Λιθουανίας (Πανεβέζις) από το πρώτο προκριματικό του Conference θα ανέβουν στον δεύτερο.

Πηγή:inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια