Μιχαηλίδης: "Να πάρουμε τους 3 βαθμούς την Κυριακή!"

Στην κάμερα της Νόβα μίλησε μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Γιάννης Μιχαηλίδης, και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη, στην αλλαγή του συστήματος αλλά και για την φετινή σεζόν.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά, ήρθαμε εδώ είμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι».

Για την αλλαγή συστήματος: «Δουλεύουμε κάθε ημέρα σε όλα τα κομμάτια και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Είχαμε ξεκινήσει με αυτό το σύστημα και με τον προηγούμενο προπονητή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να δουλεύεις με ότι σου δίνεται».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Αυτό που έπρεπε να είχαμε κάνει ήταν να μην χάναμε τα παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσουμε, είμαστε πολύ κοντά στη δεύτερη θέση και είμαστε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Για το τι του αφήνει η φετινή σεζόν: «Μου αφήνει εμπειρίες. Πάντα δουλεύουμε σκληρά και όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες πρέπει να είσαι έτοιμος στο 100%».

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Είναι ένας καλός αντίπαλος αλλά θα μπούμε δυναμικά μέσα με την ίδια νοοτροπία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια